Magnus Åsli

Grad MSc
Stilling Forsker
E-post magnus.asli@nofima.no
Telefon +47 64 97 04 08
Mobiltelefon +47 406 38 912
Arbeidssted Ås

Litt om Magnus Åsli

Mitt arbeidsområde er innenfor fiskekvalitet samt prosessering av fiskeråstoff post mortem. I tillegg jobber jeg med produksjonsoptimalisering i oppdrettsnæringen hvor problemstillingene er knyttet til ernæring, miljø og kvalitet.

Mastergraden ble utført ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB), og i juni 2007 leverte jeg MSc oppgaven som omhandlet ernæring og økonomistyring av tilapiaoppdrett på Filippinene. Våren 2008 ble jeg tatt opp som PhD student ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved UMB. Doktorgradsarbeidet vil ta for seg prosessering av fiskeråstoff ved hjelp av ulike former for lettsalting og marinering med bioaktive komponenter som frukt- og bærekstrakter.

Publikasjoner fra 2013 (ekstern lenke)

Publikasjoner inntil 2013