Prosjekt

Tracing the origin of food (TRACE)

Nøkkeldata

Startdato 31. desember 2004
Sluttdato 30. desember 2009

TRACE er et stort integrert program som har som formål å fokusere på kvalitet på matvarer og matvaretrygghet for å forbedre helse og velvære til europeerne gjennom høyere kvalitet på matvarene og økt kontroll av matvareproduksjonen.

Prosjektet har ei budsjettramme på 150 mill. kroner. Nofima leder sporbarhetsdelen i prosjektet.

 

 

Trace

Trace

Aktuelle saker

  • Hvor er informasjon om maten min?

    16. mars 2009

    I beste fall vet forbrukeren holdbarhetsdato på en matvare. For å kunne finne tilbake til matens opprinnelse trenger man et system som fanger opp matens historie - hele veien fra opprinnelse til din tallerken.

  • Satser på sporbarhet 12. mai 2005

Kontaktperson

Forskningsområde

Eksterne lenker

Kontaktperson

Forskningsområde

Eksterne lenker